Wilddagen Vierhouten

Zaterdag 5 en zondag 6 oktober

Wij staan 5 t/m 6 oktober bij de Wilddagen in Vierhouten. Bij de Wilddagen in Vierhouten is er onder andere proeverijen, muziek en een roofvogelshow. Kom gezellig langs!

Koeiemarkt Woerden

Woensdag 23 oktober

Wij staan 23 oktober bij de Koeiemarkt in Woerden. De Koeienmarkt is een groot feest in het centrum van Woerden met koeienshows, een kermis en een grote markt. Kom gezellig langs!

Winterfair Hardenberg

Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 november

Wij staan 8, 9 en 10 november bij de Winterfair in Evenementenhal Hardenberg. De warme en intieme sfeer tijdens dit driedaagse evenement nodigt bezoekers uit om de allernieuwste trends voor komende winter te bewonderen. Kom gezellig langs!

Spirit of the winter, Paleis het loo Apeldoorn

Woensdag 13, donderdag 14, vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 november

Wij staan 13 t/m 17 november bij de Spirit of Winter bij Paleis het Loo in Apeldoorn. Spirit of winter is een event met culinaire verrassingen, zelf ontworpen mode en trendy huis- en tuinaccessoires. Kom gezellig langs!

Country & Christmas Fair Kasteel de Haar

Dinsdag 19, woensdag 20, donderdag 21, vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 november

Wij staan 19 t/m 24 november bij de Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar in Haarzuilen. Country & Christmas is de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, woonaccessoires, antiek en kunst. Kom gezellig langs!

Castle Christmas Fair Slot Assumburg

Donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 november + zondag 1 december

Wij staan 28 t/m 30 november en 1 december bij de Castle Christmas Fair bij slot Assumburg in Heemskerk. Castle Cristmas Fair is een jaarlijkse kerstbazaar met een breed scala aan kerstproducten. Kom gezellig langs!

Kerstfair Kersthuis Doorn

donderdag 12, vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 december

Wij staan 12 t/m 15 december in Kerstfair Huis Doorn in Doorn. KerstFair Huis Doorn is een evenement met delicatessen, tuinhaarden & BBQ’s, interieur accessoires, outdoor boots, winterse wollen fashion, sjawls & tassen, goud & edelsmeden en kunstenaars. Kom gezellig langs!

Dickensmarkt in Deventer

Zondag 15 december

Wij staan 15 december op de Dickensmarkt in Deventer. Dickensmarkt in Deventer is een gezellige kerstmarkt met verschillende kraampjes met onder andere kleding, speelgoed, cadeautjes, handgemaakte artikelen en  lekkernijen krijgen. Kom gezellig langs!

Interesse in onze huiden of vachten?

Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.