Spirit of the winter

29 september – 3 oktober 2021

Wij staan van 29 september tot 3 oktober op Spirit of the winter te Apeldoorn.

In de week van 29 september tot 3 oktober staan wij van 10.00 tot 17.00 uur bij Spirit of the winter. De buitenfair Spirit of Winter heeft dit jaar een nazomers tintje en vindt plaats op de voorvelden van Paleis Het Loo! Ruim 100 stands met producten van mode & interieur tot hapjes en drankjes.

Militairy Boekeloo

7 oktober – 10 oktober 2021

Wij staan van 7 oktober tot 10 oktober op Militairy Boekeloo te Enschede

In de week van 7 oktober tot 10 oktober staan wij op Militairy Boekeloo. De Military 2021 is een bijzondere: het bestaat vijftig jaar! En dat zal niemand ontgaan.
Maar de basis is zoals ieder jaar hetzelfde: voor ieder wat wils, genieten van topsport, een fantastische Herfst-Fair, of een bezoek aan het Military Café met eigen publieksterras.

Markt Spakenburg

20 oktober 2021

Wij staan 20 oktober op de Markt van Spakenburg.

Op 20 oktober 2021 organiseert Spakenburg de alom bekende gezellige markt. De markt van Spakenburg staat bekend als een gezellige markt in Nederland! In het centrum, bij de Oude Haven, winkels, horeca en sportpark De Westmaat vind je de leukste kraampjes.

Winterfair Hardenberg

5 november – 7 november 2021

Wij staan van 5 november tot 7 november op het Winterfair te Hardenberg.

In het weekend van 5 tot 7 november zijn wij te vinden op het Winterfair festival te Hardenberg. Op 5, 6 & 7 november is de kou van buiten ver te zoeken in Evenementenhal Hardenberg. Waan je volledig in winterse sferen tijdens je bezoek aan Winter Fair Hardenberg en kom gezellig langs!

Kersthuis Doorn

11 november – 14 november 2021

Wij staan van 11 november tot 14 november op de kerstfair te Huis Doorn.

Van 11 t/m 14 november zijn wij te vinden op Huis Doorn! Tegen deze tijd is het weer ‘the most wonderful time of the year’ en verwelkomen wij u graag om ons een bezoekje te brengen!

Brocante Winterfair in Beekbergen

19 november – 21 november 2021

De koude, maar ook de gezellige dagen van het jaar komen er weer aan. Wat is er nou beter dan heerlijk rondstruinen en tussendoor heerlijk opwarmen met een lekker warm hapje en/of drankje? Van vrijdag 19 t/m zondag 21 november 2021 kan jij genieten van een gezellige, brocante fair. Op Landgoed Ruitersmolen in Beekbergen ontdek je meerdere stands met een divers aanbod van sfeervolle en bijzondere producten. Natuurlijk is er ook voldoende mooie brocante te vinden en kun je genieten van culinaire en ambachtelijke versnaperingen.

Country Christmas Fair

23 november – 28 november 2021

De Country & Christmas Fair is uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen. Zo wandelt u langs vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Komt u ook bij onze stand kijken?

Landleven

10 december – 12 december 2021

Op 10, 11 en 12 december 2021 vindt de vijfde editie van Landleven Winter weer plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. Vele enthousiaste standhouders hebben zich al aangemeld, waaronder wij! Het programma is een feit en het wordt weer het warmste winterevenement van het land! Komt u ons ook een bezoekje brengen?