Goede Vrijdagmarkt

Vrijdag 10 april

Wij staan vrijdag 10 april op de Goede Vrijdagmarkt te Deventer.

Op Goede Vrijdag 10 april 2020 wordt van 9.00 tot 16.00 uur de traditionele Goede Vrijdagmarkt gehouden. Deze markt vindt plaats in de binnenstad en staat evenals de Boekenmarkt en de kerstmarkt bekend als één van de grootste en druk bezochte markten van het oosten.

Pinksterjaarmarkt

Maandag 1 juni

Wij staan maandag 1 juni op de Pinkterjaarmarkt op landgoed Duin & Kruidberg.

Op tweede Pinksterdag, maandag 1 juni, organiseert Landgoed Duin & Kruidberg de alom bekende gezellige Jaarmarkt. De grote diversiteit aan kraampjes, variërend van Oud-Hollandse ambachten tot hedendaagse gadgets, staan garant voor een onvergetelijke en vermakelijke tweede Pinkstermiddag.

Rapalje Zomerfolk Festival

Zaterdag 6 en zondag 7 juni

Wij staan zaterdag 6 en zondag 7 juni op het Rapalje Zomerfolk Festival te Groningen.

Na het succes van afgelopen jaar komt Rapalje ook in 2020 weer naar het Stadspark van Groningen met het Zomerfolk Festival! Wij zijn hierbij aanwezig. Komt gezellig langs!

Markt onder de Linden

Zaterdag 13 en zondag 14 juni

Wij staan zaterdag 13 en zondag 14 juni op de 34stee editie van Markt onder de Linden.

Markt onder de Linden is te vinden in de oude dorpskern van Noordwijk Binnen ter hoogte van Voorstraat en Lindenplein. De Markt is voor alle leeftijden en gratis toegankelijk.

De wilddagen van Rondje Vierhouten

Zaterdag 3 en zondag 4 oktober

Dit jaar zijn de wilddagen op zaterdag 3 en zondag 4 oktober. Net als vorig jaar zijn de gezellige feesttentjes van de deelnemende restaurants weer te vinden op de hoek van de Nunspeterweg en de Ganzenakkers. Op de evenementenlocatie aan de rand van het gezellige dorp Vierhouten. Ook dit jaar weer veel live entertainment, muziek en activiteiten voor jong en oud.

Winterfair Hardenberg

6, 7 & 8 november

Tijdens Winter Fair is er genoeg te beleven voor jong en oud! Meer dan 220 stands laten je de nieuwste trends voor aankomende winter en Kerst zien. Bekijk onze activiteiten om te zien wat jij allemaal kunt doen.

Spirit of winter 2020

11 t/m 15 november

In de met duizenden lichtjes verlichte lanen tonen ruim 150 specialisten het beste van wat ze in huis hebben. Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met ‘fashion musthaves’, van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en nog veel meer…

Castle of Christmas Fair

19 t/m 22 november

De historische locatie Buitenplaats Beeckestijn wordt het toneel van dé kerstmarkt in Noord-Holland. Een gezellige kerstbeleving rondom de enorme historische tuin van Buitenplaats Beeckestijn. De perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de gezelligste dagen van het jaar.

Country & Christmas Fair

24 t/m 29 november

De gezelligheid van weelderige kerstbomen met lichtjes, zilverslingers en glimmerballen. De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels. Het stemmige Dickens-koor. De vrolijke belletjes van Jingle Bells. Met een bezoek aan de Country & Christmas Fair komt u weer helemaal in de stemming!

Kersthuis Doorn

3 t/m 6 december

Met ruim 90 specialisten, smaakmakers en vakmensen. Brocante & vintage, delicatessen, tuinhaarden & BBQ’s, interieur accessoires, outdoor boots, winterse wollen fashion, sjaals & tassen, goud & edelsmeden, kunstenaars en nog veel meer….

Landleven Winter

11 t/m 13 december

In 2020 organiseert Landleven weer het warmste evenement van het jaar, Landleven Winter. Kom gezellig met de hele familie en geniet van een glühwein. De kinderen kunnen schaatsen en van de bult af sleeën. Er zijn tal van kramen in de sfeer van Landleven en leuke activiteiten voor jong en oud.

Dickens festijn Deventer

zaterdag 19 en zondag 20 december

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleefde in volle glorie in het historische Bergkwartier van Deventer. Op zaterdag 14 en zondag 15 december 2019 kwamen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden.

Trots Kerstmarkt Kasteel Groeneveld Baarn

18, 19, 20 december

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleefde in volle glorie in het historische Bergkwartier van Deventer. Op zaterdag 14 en zondag 15 december 2019 kwamen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden.